در طلاق توافقی مرد میتواند مبلغی را از زن در ازای طلاق دریافت کند؟
وقتی سخن از طلاق توافقی به گوش می رسد بدین معنی است که مرد و زن در طلاق به توافق رسیده اند و به این نتیجه رسیده اند که دیگر نمی توانند باهم زندگی را ادامه دهند و معمولا در مواردی مانند: مهریه ؛ نفقه؛ جهیزیه ؛ فرزند به یک توافقی دست می یابند.
اما گاهی زنی از همسر خود به شدت تنفر دارد و می خواهد خیلی راحت از او جدا شود و در ازای دریافت طلاق مهریه خود و یا حتی مبلغی را به مرد پرداخت می کند. این گونه طلاق براساس ماده 1146 قانون مدنی طلاق خلع گفته می شود.
به زبان ساده تر، طلاق خلع آن است که زن به هر علتی نخواهد با شوهرش به زندگی ادامه دهد و شوهر هم مایل به طلاق دادن او نباشد، اما زن برای راضی کردن او به طلاق، مقداری مال به او بدهد تا راضی شود او را طلاق دهد. ادامه مطلب در مقاله ای با نام در طلاق توافقی مرد میتواند مبلغی را از زن در ازای طلاق دریافت کند؟
مدت زمان طلاق توافقی چقدر است؟
در طلاق توافق مدت زمان مشخصی وجود ندارد و در شهرهای مختلف ایران رویه محاکم خانواده متفاوت است و متاسفانه رویه یکسانی وجود ندارد.
در کلانشهری مانند تهران هر شعبه دادگاه خانواده طبق یک روال مخصوصی است. بستگی به قاضی و دادگاه موردنظر حکم و مدت زمان توافق تعیین می شود.
اکثر زوجینی که تصمیم به طلاق توافقی می گیرند بسیار عجله دارند و این سوال را همیشه از خود می پرسند که طلاق توافقی چقدر طول می کشد معمولا با مراجعه به وکیل خواستار این هستند که در کمترین زمان ممکن کار تمام شود.ادامه مطلب در مقاله ای با نام مدت زمان طلاق توافقی چقدر است؟
هزینه طلاق توافقی چقدر است؟
هزینه طلاق توافقی چقدر است؟ جدایی زن وشوهر اساسا امری نارحت کننده است و گاهی این جدایی برای یک زوجی می تواند تنها راه چاره باشد و دوطرف مایل هستند که از یکدیگر جدا شوند. درست است که طلاق آخرین مرحله از زندگی است و زوج باید تا جایی که امکان دارد با یکدیگر سازش کنند و زندگی خود را به جلو ببرند اما گاهی برای برخی از زوجین این امر بسیار سخت و غیر قابل ممکن است و تصمیم مرد و زن به این است که دیگر این رابطه ادامه پیدا نکند. ادامه مطلب در مقاله ای با نام هزینه طلاق توافقی چقدر است؟
فرآیند و مراحل طلاق توافقی چگونه است؟
طلاق توافقی، به این معنی است که زوجین، توانایی زندگی مشترک را نداشته و تصمیم به جدایی میگیرند. در این نوع طلاق، زن و مرد راضی به طلاق و جدایی بوده و قصد دارند تا رابطهشان را در کوتاهترین زمان ممکن به اتمام برسانند.
برای هرچه زودتر رسیدن به این هدف، طرفین میتوانند در مورد کلیه مسائل مربوطه ازجمله حضانت فرزندان، مهریه، نفقه و… توافق کنند تا مشکلی در پروسه طلاق پیش نیاید. دادگاه بهتمامی توافقات صورت گرفته توجه کرده و آن را در گواهی عدم امکان سازش که یکی از مهمترین مدارک برای طلاق توافقی است، ذکر میکند.ادامه مطلب در مقاله ای با نام فرآیند و مراحل طلاق توافقی چگونه است؟
چه زمانی برای اقدام به طلاق توافقی مناسب است؟
طلاق توافقی وقتی انجام می شود که مرد و زن دیگر نتوانند یک لحظه هم با هم زندگی کنند و بنا به مشکلات فراوان می خواهند که روابطشان را تمام کنند. در طلاق توافقی مرد و زن باید دادخواست طلاق را به دفتر قضایی ارائه دهند و براساس محل سکونت مشترک زوجین دادگاه صالح برای رسیدگی به درخواست مطروحه تعیین می شود.ادامه مطلب در مقاله ای با نام چه زمانی برای اقدام به طلاق توافقی مناسب است؟
مدارک لازم برای طلاق توافقی
بعد از آنکه مرد و زن تصمیم به طلاق توافقی می گیرند باید تمام موارد مانند: حضانت کودک ؛ مهریه ؛ نفقه؛ اجرت المثل و .. را بررسی کنند و در تمام این موارد به توافق رسیده باشند. اگر وکیلی را برای خود انتخاب کرده باشند باید تمام موارد را به وکیل خود اعلام کنند و وکیل می تواند تمام مراحل طلاق را به جای هر دو انجام دهد اما در این میان باید مدارکی را در طلاق توافقی به همراه داشت آن مدارک عباتند از:
• اصل عقدنامه یا رونوشت آن
• اصل شناسنامه زوج (مرد)
• اصل شناسنامه زوجه (زن)
• کپی کارت ملی زوجین
• وکالت نامه محضری طلاق (درصورتیکه حق طلاق با زن باشد)
• توافق نامه مبنی بر توافقات زوجین بر سر مهریه، حضانت و ….
• گواهی عدم بارداری زوجه (دریافت این گواهی نامه باید از پزشکی قانونی و مراکز پزشکی مجاز صورت گیرد)
• نظر واحد مشاوره در دادگاه خانواده
• گواهی بکارت از پزشکی قانونی (برای طلاق توافقی در دوران عقد)
ادامه مطلب در مقاله ای با نام مدارک لازم برای طلاق توافقی
چه کسی برای انجام طلاق توافقی مناسب تر است؟
طلاق توافقی به سه صورت انجام می شود طلاق از طرف مرد و طلاق از طرف زن و طلاق توافقی که طلاق توافقی؛ آسانترین نوع طلاق است. در این مقاله به چگونگی انجام طلاق توافقی و طلاق از سمت مرد یا زن توضیحاتی را خواهیم داد.ادامه مطلب در مقاله ای با نام چه کسی برای انجام طلاق توافقی مناسب تر است؟
طلاق توافقی توسط وکیل آقا یا خانم ؟
در ابتدا اگر بخواهیم معنای لغوی وکالت را بازگو کنیم به این صورت است که وکالت یعنی اعتماد کردن و واگذار کردن و وکالت از جمله شغلهای آزاد است اما شان و جایگاه این شغل به دلیل مسوولیت های سنگینی که دارد نمی توان آن را با هبچ شغلی برابر دانست.
قانون مدنی وکالت را چنین تعریف کرده است : وکالت عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین طرف دیگر را بر انجام امری نایب خود قرار می دهد. با انعقاد عقد وکالت، وکیل و موکل در برابر یکدیگر حق و تکلیف یافته، دارای روابط حقوقی، وظایف و مسئولیت های متقابلی می شوند. ادامه مطلب در مقاله ای با نام طلاق توافقی توسط وکیل آقا یا خانم ؟
3 راه برای طلاق گرفتن سریع + مراحل و مدارک
عموما برای طلاق گرفتن سریع طلاق های توافقی گزینه ای مناسبی است طلاق توافقی که زن و مرد در همه موارد به توافق کامل رسیده اند. می تواند سریع ترین نوع طلاق باشد اگر غیر از این باشد و مرد نخواهد که طلاق بدهد و یا زن نخواهد که طلاق بگیرید زمان طلاق ممکن است که طولانی شود.ادامه مطلب در مقاله ای با نام 3 راه برای طلاق گرفتن سریع + مراحل و مدارک
شرایط طلاق توافقی به چه صورتی است؟
طلاق توافقی به طلاقی گفته می شود که مرد وزن به هر دلیلی می خواهند با رضایت کامل از هم جدا شوند هر توافقی که آنها در خصوص مهريه، نفقه، جهیزيه، حضانت و ملاقات فرزند داشته باشند از نظر دادگاه قابل قبول خواهد بود.
به عنوان مثال مرد و زن توافق مي کنند که زن مهريه را مقابل طلاق ببخشد يا نه آن رادريافت کند و يا با شرايط توافق شده مهريه پرداخت شود و یا حتی قسمتی از مهریه بذل و قسمتی دیگر پرداخت شود. بنابراین تمام موارد توافق در راي دادگاه قابل اجرا خواهد بود. ادامه مطلب در مقاله ای با نام شرایط طلاق توافقی به چه صورتی است؟
طلاق به چه روش صورت می گیرد؟
طلاق امری ناپسند و مذموم است اما گاهی زوجین نمی توانند باهم در زمینه های مختلف زندگی به توافق برسند و اختلاف های شدیدی را دارند پس در نتیجه تصمیم به جدایی می گیرند.
گاهی زوجین تمام راه های ممکن را امتحان کرده اند اما واقعا دیگر راهی به جز جدایی برای آنها نمانده است. مطابق قانون مدنی ایران مردان با رعایت قانون می توانند از همسر خود جدا شوند ویا بالعکس زن تقاضای طلاق نماید.ادامه مطلب در مقاله ای با نام طلاق به چه روش صورت می گیرد؟
قانون جدید طلاق توافقی
قانون جدید طلاق توافقیطلاق به درخواست یا زن و یا مرد تحت شرایط تصریح شده در قانون به طور توافقی واقع می گردد. طبق قانون حمایت خانواده که در سال 1391 مصوب شد طلاق توافقی باید براساس توافق دوطرف صورت گیرد و گاهی هم ممکن است در این نوع طلاق زن با بخشیدن مهریه خود و مرد هم با طلاق موافقت کند.
ماده 25 قانون حمایت خانواده مقرر می دارد: «درصورتی که زوجین متقاضی طلاق توافقی باشند، دادگاه باید موضوع را به مرکز مشاوره خانواده ارجاع دهد. در این موارد طرفین می توانند تقاضای طلاق توافقی را از ابتداء در مراکز مذکور مطرح کنند. در صورت عـدم انصراف متقاضی از طلاق، مرکز مشاوره خانواده موضوع را با مشخص کردن موارد توافق جهت اتخاذ تصمیم نهائی به دادگاه منعکس می کند».ادامه مطلب
مضرات طلاق توافقی
طلاق یکی از جدی ترین آسیب های اجتماعیی که در سالهای اخیر افزایش زیادی داشته است که این معضل اجتماعی خسارت های زیادی را به افراد جامعه و فرزندان وارد می نماید که ما در این مقاله سعی داریم شما را با مضرات طلاق توافقی آشنا کنیم. اما در ابتدا باید توضیح کوتاهی درباره طلاق توافقی برای شما عزیزان بیان کنم. با ما همراه باشید. ادامه مطلب
هزينه طلاق توافقي در خارج از کشور
من ايران نيستم چگونه مي توانم هزينه طلاق توافقي در خارج از کشور را پرداخت کنم؟سوالی که ممکن است برای خیلی از افرادی که در خارج از کشور زندگی می کنند پیش بیاید.
در مورد طلاق توافقی در خارج از کشور می توان این چنین توضیح داد که در خصوص دعاوی خانوادگی علیالخصوص طلاق اتباع ایرانی مقیم خارج از کشور صلاحیت محاکم و نحوه رسیدگی طبق ماده ۱۴ قانون جدید حمایت از خانواده با توجه به محل اقامت زوجین و شرایط آنان متفاوت خواهد بود. ادامه مطلب
طلاق توافقی در خارج از کشور
آیا طلاق توافقی در خارج از کشور امکان پذیر است؟ اگر مرد و زن هر دو یا یکی از آنها در خارج از کشور باشند می توانند طلاق توافقی بگیرند. از دو طریق می توان از خارج کشور در طلاق توافقی اقدام کرد. ادامه مطلب
آیا حضور زن و مرد در طلاق توافقی نیاز می باشد؟
آیا حضور زن و مرد در طلاق توافقی نیاز می باشد؟ بله برای دادخواست طلاق توافقی حتما باید زن و مرد یا وکیل آنها حضور داشته باشند و تا طی مراحل قانونی طلاق و صدور رای در دادگاه باید زن و مرد یا وکیل آنها حضور داشته باشند. ادامه مطلب
حضانت فرزند مطابق قانون با چه کسی است؟
یکی از دغدغه های والدینی که از هم جدا می شوند حضانت فرزند شان است زوجینی که قصد جدایی از هم را دارند حضانت فرزند را می خواهند اما قانون در این رابطه چه می گوید؟
حضانت فرزند تا رسیدن کودک به سن بلوغ (در دختران ۹ سالگی و در پسران ۱۵ سالگی) بر عهده والدین است. به این معنا که برای حضانت و نگهداری طفلی که والدین او جدا از یکدیگر زندگی می کنند، مادر تا سن ۷ سالگی اولویت دارد و پس از آن، حضانت با پدر است همچنین بعد از ۷ سالگی در صورت بروز اختلاف، حضانت کودک با رعایت مصلحت کودک به تشخیص دادگاه خواهد بود که قانون جز در موارد استثنایی نمیتواند آنان را از این حق محروم کند.ادامه مطلب
به دلیل عدم تفاهم طلاق توافقی می خواهیم بگیریم چیکار کنم؟
به دلیل عدم تفاهم طلاق توافقی می خواهیم بگیریم چیکار کنم؟ یکی از شرایط طلاق توافقی این است که زن و شوهر هر دو رضایت کامل نسبت به این عمل داشته و تمام موارد مورد بحث مانند نحوه تقسیم اموال، حضانت کودکان، مهریه، نفقه و موارد این چنینی را بین خود حل کرده باشند.
زمانی که زن و شوهر هر دو با هم به این نتیجه رسیده باشند که جدایی بهترین راه حل برای آن ها است، طلاق توافقی بی دردسرترین راه برای انجام این کار است.
در صورتی که حتی یکی از این موارد حل نشده باشد، دادگاه اجازه طلاق توافقی را صادر نمی کند.ادامه مطلب